VoorDeThuiswerkers.nl

Boek een werkplek in de, door corona leegstaande, hotelkamers. De oplossing voor alle thuiswerkers die wel een dagje in een nieuwe omgeving, met energieke start en volle focus kunnen gebruiken. De oplossing voor hotels om deze financiële crisis door te komen.

Stem op dit idee
Beschrijving

Thuiswerken is voor velen best een uitdaging (denk aan: rondrennende kinderen, een slecht bureau, de verleiding om juist nu alle klusjes in huis te gaan doen, Netflix continue op 'aan', gebrek aan frisse lucht.... Terwijl tegelijkertijd hotels bijna geheel leeg staan. Daar zagen wij een kans! Wat nou als we hotels het platform bieden om hun leegstaande kamers als "day offices" aan te bieden? Dan kunnen de thuiswerkers een dagje uit-huis aan het werk in een corona-proof omgeving. In volle focus. Met nieuwe inspiratie. En alle gemakken om lekker effectief aan de slag te gaan binnen handbereik. Bijna op vakantie in eigen stad. En dat voor je werk!

Hoe wordt het geld ingezet?

> Aan het bereiken van meer thuiswerkers; #marketing. > Plus extra strategisch advies om een bedrijf als partner te vinden voor verdere uitrol van het concept juist ook post-corona.

Wat is er nog nodig om het idee uit te voeren?

Versterking team voor continue support.